info@lievaart-esthetiek.nl
070–3105040

Over Lievaart Esthetiek

Drs Vanessa Lievaart

Ik, Vanessa Lievaart, heb aan de Universiteit van Maastricht geneeskunde gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan met plastische chirurgie en onderzoek gedaan op het gebied van plastische chirurgie.

Na mijn afstuderen in 2006 ben ik mij verder gaan specialiseren in de flebologie(spataders) en cosmetische geneeskunde. Ik heb als fleboloog bij de Velthuis Kliniek gewerkt en ben inmiddels ruim 11 jaar werkzaam bij de Mauritsklinieken.

In België heb ik enkele jaren in de Triguna Clinic gewerkt, hier deed ik laser en injectable behandelingen.

Na enkele jaren in een solo praktijk te hebben gewerkt als cosmetisch arts, werk ik sinds een jaar met veel plezier bij Clinic28.

Regelmatig volg ik congressen, lezingen, workshops en specifieke trainingen in binnen- en buitenland om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en producten.

Mijn visie op schoonheid is een natuurlijke schoonheid. Mijn doel is met subtiele veranderingen de mooie kenmerken te accentueren en de veroudering tegen te gaan. U zult er weer fris en stralend uitzien.
BIG registratienummer: 69066463401
Lidmaatschappen:
• NVCG Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde
• BVF BeNeLux Vereniging Flebologie
• KNMG Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Geneeskunst