info@lievaart-esthetiek.nl
070–3105040

Over Skinceuticals

De filosofie van SkinCeuticals

  • 14580 2728 COS Skinceuticals Banners Webshop Prevent 1500x1500px DEF
  • 14580 2728 COS Skinceuticals Banners Webshop Correct 01 1500x1500px DEF
  • 14580 2728 COS Skinceuticals Banners Webshop Protect 1500x1500px DEF
Prevent – Correct – Protect
Deze lijn van geavanceerde huidverzorgingsproducten is speciaal ontworpen om toekomstige schade te voorkomen, voorgaande schade te herstellen en de gezonde huid te beschermen.

Shop per categorie

Prevent

Bescherming tegen de schadelijke invloeden van vrije radicalen.

Zelfs de beste zonnefilter kan maar tot 55% van schadelijke vrije radicalen blokkeren die bij UV-blootstelling vrijkomen. SkinCeuticals PREVENT producten zijn antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat zij schadelijke, vrije radicalen kunnen neutraliseren. SkinCeuticals antioxidanten richten zich op verschillende huidtypes, zoals een droge, vette en problematische huid. En daarnaast op zichtbare huidproblemen, zoals fijne lijntjes, rimpels en verkleuring.

Correct

Geavanceerde Huidverzorging ter verbetering van specifieke huidproblemen.

SkinCeuticals CORRECT-producten combineren anti-aging, hydraterende en exfoliërende ingrediënten om een breed scala van huidproblemen zoals rimpels, verkleuring, vlekken etc. aan te pakken. Bij regelmatig gebruik helpen deze producten bij herstel en zorgen ze voor een gezondere en meer jeugdige uitstraling.

Protect

Breed spectrum zonbescherming.Voor ieder huidtype geschikt.

De SkinCeuticals PROTECT producten bevatten een breed spectrum aan UVA- / UVB- zonnefilters aangevuld met Z–COTE® en hebben een fijne structuur. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle huidtypes, voor dagelijks gebruik en bij een langdurige blootstelling aan de zon. Deze zonnefilters werken samen met SkinCeuticals antioxidant vitamine C serums als uitstekende bescherming tegen schadelijke, vrije radicalen.
Cleanse
Maskers
Tone