info@lievaart-esthetiek.nl
070–3105040

SkinCeuticals logo

SkinCeuticals

Wetenschappelijk bewezen huidverzorging. Dermatologisch onderzoek op het gebied van huidkanker heeft aangetoond hoe belangrijk antioxidanten zijn.

Niet alleen zon is schadelijk voor je huid, maar ook roken, luchtvervuiling, beeldschermen en dus ook telefoons zorgen voor vroegtijdige veroudering van je huid. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes, rimpels en SkinCeuticals Visual 8verkleuring, het kan ook leiden tot meer serieuze huidaandoeningen. Zonnebrandcrèmes blokkeren alleen tot 55% van de schadelijke vrije radicalen die chemische reacties in de huid veroorzaken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat antioxidanten effectief chemische reacties neutraliseren die zijn gegenereerd wanneer de huid wordt blootgesteld aan aanvallen van buitenaf.

Voorbeelden van antioxidanten die de producten van SkinCeuticals bevatten zijn:

Vitamine C: voor de aanmaak van collageen
Vitamine E:  ter bescherming van de celmembraan
Pro-vitamine B5: kalmeert de huid

Daarnaast bevatten de producten van SkinCeuticals veel vitamine A. Deze stof zorgt ervoor dat de huid er jonger en frisser uitziet, doordat oude huidcellen sneller worden vervangen door nieuwe huidcellen. Vitamine A heeft de volgende effecten:

Stimuleert de aanmaak van collageen
Verbetert de vochthuishouding
Herstelt beschadigde cellen

 

SkinCeuticals Logo

 

 

De filosofie van SkinCeuticals

Prevent – Correct – Protect

SkinCeuticals Visual 10Deze huidverzorging is speciaal ontworpen om toekomstige schade te voorkomen, voorgaande schade te herstellen en de gezonde huid te beschermen.

Prevent
Bescherming tegen de schadelijke invloeden van vrije radicalen.
Zelfs de beste zonnebrandcrème kan maar tot 55% van schadelijke vrije radicalen blokkeren die bij UV-blootstelling vrijkomen. SkinCeuticals PREVENT producten zijn antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat zij schadelijke, vrije radicalen kunnen neutraliseren. SkinCeuticals antioxidanten richten zich op verschillende huidtypes, zoals een droge, vette en problematische huid. En daarnaast op zichtbare huidproblemen, zoals fijne lijntjes, rimpels en verkleuring.

 

Serums

Correct
Geavanceerde Huidverzorging ter verbetering van specifieke huidproblemen.
SkinCeuticals CORRECT-producten combineren anti-aging, hydraterende en exfoliërende ingrediënten om een breed scala van huidproblemen zoals rimpels, verkleuring, vlekken etc. aan te pakken. Bij regelmatig gebruik helpen deze producten bij herstel en zorgen ze voor een gezondere en meer jeugdige uitstraling.

Protect
Breed spectrum zonbescherming
Voor ieder huidtype geschikt.
De SkinCeuticals PROTECT producten bevatten een breed spectrum aan UVA- / UVB- zonnefilters aangevuld met Z–COTE® en hebben een fijne structuur. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle huidtypes, voor dagelijks gebruik en bij een langdurige blootstelling aan de zon. Deze zonnefilters werken samen met SkinCeuticals antioxidant vitamine C serums als uitstekende bescherming tegen schadelijke, vrije radicalen.

Cleanse

Tone

Maskers